Kalp krizi geçirip ölen De Nigris`in menajeri Gökdemir, Yunanlılar`ı suçladı
Meksikalı oyuncunun, avukatlarını ve doktorlarını dinlemediğini belirten Gökdemir`Ben de uyardım ama futboldan kopamadı. Yunanistan Futbol Federasyonu da `Oynayabilir` raporunu verince ölüm geldi`dedi
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Meksikalı De Nigris`in menajeri Alper Gökdemir`den, Yunanistan Futbol Federasyonu`nu sarsacak açıklama... Gökdemir, `Futbolcumuz, avukatımız ve bizlerin telkinlerine rağmen profesyonel kariyerine devam etme kararında ısrarcı olup Yunanistan sağlık kuruluşlarından `Oynayabilir` raporu aldı` dedi.
EŞİ SONİA, O GECEYİ ANLATTI
Dünyada hiçbir kulübün ve danışmanlık şirketinin oyuncusunun hayati tehlikesini hiçe saymayacağını belirten Gökdemir, `Umarım bu acı olaydan herkes ders çıkartır` diye konuştu. Öte yandan De Nigris`in eşi Sonia, o geceyi anlattı. Eşinin yüksek sesle öksürmeye başladığını belirten Sonia, `Ambulans çağırdım ama çabalar yeterli olmadı` dedi.
SAĞLIK RAPORU KABUL EDİLMEDİ
Yunanistan Ligi`nde bu haftaki maçlar öncesi 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak ve futbolcular kollarına siyah bant takacak. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, `De Nigris`in sağlık raporu, riskler içermesi ve tam teşekküllü kurumdan olmaması nedeniyle kabul edilmedi. Ankaraspor ile sözleşmesi 27 Ağustos 2009 tarihinde feshedildi` açıklamasını yaptı.