Futbol 90 dakikadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Futbol 90 dakikadır

En Güncel Futbol Haberleri Ve Futbol Hakkında Herşey..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Rapor skandalı

YazarMesaj
kozonova17
Admin

Rapor skandalı Empty
MesajKonu: Rapor skandalı   Rapor skandalı Icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 7:17 pm

Kalp krizi geçirip ölen De Nigris`in menajeri Gökdemir, Yunanlılar`ı suçladı

Meksikalı oyuncunun, avukatlarını ve doktorlarını dinlemediğini belirten Gökdemir`Ben de uyardım ama futboldan kopamadı. Yunanistan Futbol Federasyonu da `Oynayabilir` raporunu verince ölüm geldi`dedi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Meksikalı De Nigris`in menajeri Alper Gökdemir`den, Yunanistan Futbol Federasyonu`nu sarsacak açıklama... Gökdemir, `Futbolcumuz, avukatımız ve bizlerin telkinlerine rağmen profesyonel kariyerine devam etme kararında ısrarcı olup Yunanistan sağlık kuruluşlarından `Oynayabilir` raporu aldı` dedi.

EŞİ SONİA, O GECEYİ ANLATTI

Dünyada hiçbir kulübün ve danışmanlık şirketinin oyuncusunun hayati tehlikesini hiçe saymayacağını belirten Gökdemir, `Umarım bu acı olaydan herkes ders çıkartır` diye konuştu. Öte yandan De Nigris`in eşi Sonia, o geceyi anlattı. Eşinin yüksek sesle öksürmeye başladığını belirten Sonia, `Ambulans çağırdım ama çabalar yeterli olmadı` dedi.

SAĞLIK RAPORU KABUL EDİLMEDİ

Yunanistan Ligi`nde bu haftaki maçlar öncesi 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak ve futbolcular kollarına siyah bant takacak. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, `De Nigris`in sağlık raporu, riskler içermesi ve tam teşekküllü kurumdan olmaması nedeniyle kabul edilmedi. Ankaraspor ile sözleşmesi 27 Ağustos 2009 tarihinde feshedildi` açıklamasını yaptı.

Rapor skandalı
1 sayfadaki 1 sayfası