Futbol 90 dakikadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Futbol 90 dakikadır

En Güncel Futbol Haberleri Ve Futbol Hakkında Herşey..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Arjantin v Meksika

2 posters
YazarMesaj
kozonova17
Admin

Arjantin v Meksika Empty
MesajKonu: Arjantin v Meksika   Arjantin v Meksika Icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 3:57 pm

Dünya kupası beklediğimiz bir tatta gitmedi birkaç maç dışında istediğimiz zevki pek alamadık kanısındayım..Bu maça gelince Arjantin çok favori gözükse de kolay bir maç olmayacağı kanısındayım.Arjantinin kadrosu o kadar yıldızlarla dolu ki Maradona nın kullanmadığı çok isim var. Bütün bunlara karşın bence defans hatları çok iyi değil.Özellikle Nijerya maçında çok pozisyon verdiler.Bence bu maça damga vurabilecek isimlerden biride veron olucak.İlerlemiş yaşının verdiği handikapları tecrübesiyle aşmasını bildi ve adından söz ettirmeyi başardı.Messi.Di maria.gutierrez.ve higuan bu maç için öne çıkan oyunculardan bir kaçı.Konuk Meksika ise ikinci tura oldukça rahat bir şekilde çıkmayı başardı.Deportivo da oynayan Guardado.Torrado.gio.marquez kilit oyuncular olabilir.Pazar günü 21.30 da Johannesburg ta oynanacak maçta benim tahminime gelince ben bu maçın 2-3 gol aralığında biticeğini tahmin ediyorum.Bence Meksika nın süprizi
KorsanTR
Admin

Arjantin v Meksika Empty
MesajKonu: Geri: Arjantin v Meksika   Arjantin v Meksika Icon_minitimeC.tesi Tem. 03, 2010 9:25 am

paylaşım için saol

Arjantin v Meksika
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arda'nın Afrika'daki favorisi Arjantin