Futbol 90 dakikadır
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Futbol 90 dakikadır

En Güncel Futbol Haberleri Ve Futbol Hakkında Herşey..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Uruguay v Güney Kore

2 posters
YazarMesaj
kozonova17
Admin

Uruguay v Güney Kore Empty
MesajKonu: Uruguay v Güney Kore   Uruguay v Güney Kore Icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 3:56 pm

Gruptan ikincilikle ayrılan G.Kore gerek kadro gerekse istatistik açıdan çok eksik bir takım. Takımdaki tek yıldızcık orta saha oyuncusu olan Park Ji-sung onunda fazla bir etki yaratabileceğini sanmıyorum. Şayet forvet bakımından çok zayıf bir takım. Grupta da 1 mağlubiyet 1 galibiyet 1 de beraberlikleri var. Aslına bakılırsa grupta çizdikleri grafikte iyi değil. Fakat her şeye rağmen gruptan çıkmayı başardılar. Diğer yandan ise Uruguay grubu ufak yıldızları sayesinde lider bitirdi. Takım gerçekten çok iyi. Organizeli oyunları sayesinde grupta sadece 1 beraberlikleri ve 2 galibiyetleri var. Gerek savunma,gerek orta saha,gerekse forvette çok iyi oyuncuları var. Sizler bu oyuncuları küçük bir dip not olarak saymak istiyorum. Savunmada, Diego lugano (Fenerbahçe) çok formda olduğunu belirtmek isterim. Savunmadaki yıldızları bununla da bitmiyor. Diğer yandan Martin caceres (juventus) onunda gününde olacağını düşünüyorum. Orta sahada ise Diego perez (Monaco), Alvaro pereira (Porto), ignacio Gonzalez (Valencia) orta sahayı geçebileceklerini pek düşünmüyorum. Forvette Diego Forlan (A.Madrid), Sebastian Fernandez (Banfield) işte Uruguay ın küçük yıldızları bunlar. Bu kadroyu devirmek G.Kore için oldukça zor. Ben bu maçta her ne kadar Uruguay ın G.Kore yi farklı yeneceğini düşünsem de sizlerinde bildiği gibi Dünya Kupasında her şey değişebiliyor. O yüzden bu maçı fazla şansa bırakmamak açısından çifte ihtimal oynamayı daha uygun buluyorum. Ayrıca bu maçta sürpriz arayacak olanlara da ilk yarı 0 oynamalarını da tavsiye ederim.
KorsanTR
Admin

Uruguay v Güney Kore Empty
MesajKonu: Geri: Uruguay v Güney Kore   Uruguay v Güney Kore Icon_minitimeC.tesi Tem. 03, 2010 9:25 am

paylaşım için saol

Uruguay v Güney Kore
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Uruguay'da keyifler yerinde
» Güney Afrika'dan haber bekleniyor!